Boende

Välkomna till underbara Koh Tao. Här finner ni det perfekta boendet både för det stora och det lilla sällskapet.
Vi guidar er till både de hotell och Bungalows som finns på Koh Tao.
Se menyn överst där ni hittar lite information samt eventuella kontaktuppgifter för bokning. Koh Tao är ön med de mest sagolika stränderna du kan tänka dig, perfekta för Dykning, snorkling och bad.

Stranden Freedom Beach.
Några av Thailands bästa stränder är belägna på just denna lilla ö Koh Tao. Här kan du hitta din egen lilla mysiga badvik omgiven av stora stenblock.
Östra sidan av Koh Tao där dom flesta hotell ligger har bra utsikt över havet och solnedgågen
Ao Mae Haad Sunset View. Solnedgång på stranden Mae Haad kan vara enormt fin att sitta och titta på från en strand restaurang eller en pub.

Mae Haad Beach Hit kommer alla båtarna in från alla andra destinationer och massor av dykbåtar utgår från denna strand. Det går även bra att bada här utanför Koh Tao Royal Resort fin sandstrand och ca 100 meter ut finns det också ett korallrev för den som vill se lite fiskar och annat.

Mango Bay är en underbart fin havsvik som får dig att tro att du befinner dig i paradiset. Denna plats är belägen på norra Koh Tao och det är ingen tvekan om att snorklingen här är i världsklass.
Här går det att ta dykkurser till låga priser och i en trevlig omgivning men mycket koraller och annat marint liv.

Koh Tao har ortoligt många små vakra vikar och stränder för att var en sådan liten ö. Här finner du ett av Thailands bästa dykvatten. Det finns ca 40 olika dykföretag på ön
Kanske en av öns vackraste stränder är Ao Leuk Beach hit kan man ta sig på mycket dåliga vägar eller komma med båt. Det kommer ofta olika dykfirmor hit för att träna på dykning på grunt och klart vatten. Vänstra delen av stranden har mycket fina hårda koraller och lite mjuka och det finns mycket olika arter av fisk